You Will Never Walk Alone...(",)

SELAGI ALLAH DI HATIMU, SETIAP MASALAH ITU BUKANLAH BEBANAN TETAPI MERUPAKAN UJIAN DAN TARBIYAH DARINYA..... REMEMBER ALLAH S.W.T ALWAYS, AND YOU WILL NEVER WALK ALONE...

Hafiz & 'Asyikin...=)

Daisypath Anniversary tickers

salam...

Sekadar nak berkongsi salah satu blog yang aku suka tuk baca..blog fashion designer..klo dia bercerita bab anak dia sangat menarik dan dia juga sangat berbakat sebagai interior designer...hehehe...

http://rizalmanibrahim.blogspot.com

For The Rest Of my Life..........

I praise Allah for sending me you my love
You found your home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO

And there is a couple words I want to say
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you...loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and foreverI…I`ll be there for you
I know it deep in my heart
I feel so blessed when
I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife(husband) and my friend and my strength
And I pray we`re together in Jannah
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO

And theres a couple word I want to say

I know that deep in my heart now that you`re here
In front of me
I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that
I`ll love you eternally


song by Maher Zain.......
(specially dedicated to ----------->>>Mohamad Hafiz Abd Halin...)

Ini adalah pra projek yang pertama untuk aku dan encik Hafiz......cubaan yang alhamdulillah menjadilah jugak....juri untuk hari tersebut adalah dibawa khas daripada Taman Seri Indah iaitu Encik Firdaus dan Pn Haziah.........dan masa akan datang insyaAllah akan dipanggil lebih ramai juri....Resipi daripada mama yang dicatat melalui call sahaja......hehehhe.....
mari kita lihat gambar2nya yer.......














dan akhirnya terhasillah seperti yang di atas ini.....


nampaknya juri agak berpuas hati dengan hasil usaha kami pada hari tersebut.....=)

salam....

ekceli dah lama nak update tapi tak sempat2 nak update...kali ni bercerita pasai makanan....
nak tunjuk menu pertama yang aku makan hasil daripada air tangan suami....=) untuk aimi, akhirnya dapat jugak aku merasa en.Hafiz memasak...klo dulu waktu berkawan encik Hafiz janji nak buatkan kami cucoq udang, tapi sampai la pun tak buat2 lagik....takpa aimi, nanti aku akan cuba pastikan hang dapat gak merasa cucoq udang tu...hehehe...
.
.
ayam masak merah(yang ditumbuk cilinya), telor dadar ngan kubis goreng oyster...air, air masak ja.....
.
.
menu ni berjaya dihasilkan sebab waktu ni hasben aku tengah bercuti dan aku terpaksa kheja...amaklumlah encik Hafiz ni banyak betoi cutinya....hehehhe....apa yang boleh dikatakan, walaupun simple ja menunya tapi sedappppppppp......=) pasni boleh masak lagi yer abang.....hehehe =) tq sooooooo much for da very special meal......=)