You Will Never Walk Alone...(",)

SELAGI ALLAH DI HATIMU, SETIAP MASALAH ITU BUKANLAH BEBANAN TETAPI MERUPAKAN UJIAN DAN TARBIYAH DARINYA..... REMEMBER ALLAH S.W.T ALWAYS, AND YOU WILL NEVER WALK ALONE...

Hafiz & 'Asyikin...=)

Daisypath Anniversary tickers

alhamdulillah...
hari ni bertambah lagik setahun usia aku.....lantaklah klo ada orang nak kata aku tak malu promote besdey sendiri =P tapi yang pasti, sekali seumur hidup ja aku akan merasa tarikh yang cantek ini....aku berusia 26 tahun pada 26 Ogos 2009 =) dan insyaAllah starting next year, (kalau dipanjangkan usia) aku akan bertukar status.tahun ni pun status dah bertukar jugak cuma tahun depan insyaAllah lagik kukuh pertukaran itu =) hehehe..dan tahun ini juga besdey aku dalam bulan yang penuh barakah......
.
n today..i've got a big suprise.......from someone who always make me feel perfect...=) insyaAllah.....moga Allah permudahkan jalan kita....=)
tq soooooooooooooo much......(i know, u know who you are...=)
.
n for those yang wish dan doakan aku, tima kasey banyak2 yer........dan sama2 kita mendoakan kebahagian kita bersama.......moga kita semua sentiasa di bawah lindungan rahmat dan kasih sayang Nya...ameen....=)
.
..............=) =) =) =)............




salam....
dah nak masuk Ramadhan....selamat menunaikan ibadah di bulan penuh barakah ini...rebutlah peluang yang ada sebab kita tak tahu adakah kita akan sentiasa berpeluang.....=)






ni lagu kucing biru version melayu..kucing biru, bulat suka makan kuih donut...=P

Pada suatu petang...
Nobita jalan-jalan...
ternampak sekor kucing berwarna biru....

badannnya bulat-bulat...
suka makan kuih donut...
pabila nampak tikus ia pun melompat...

Nobita ketawa lalu bertanya...
"Uik, takut tikus ka?..."

ang..ang..ang....Doraemon...bla..bla...(aku tak tau dah dia sebut apa =P)


p/s..kalau hampa nak nyanyi kena nyanyi ngan penuh perasaan tau......baru lagu ni jadik sangat menarik....
(u alwez make me smile n laugh...tq sooooo much.....=) =) =)