You Will Never Walk Alone...(",)

SELAGI ALLAH DI HATIMU, SETIAP MASALAH ITU BUKANLAH BEBANAN TETAPI MERUPAKAN UJIAN DAN TARBIYAH DARINYA..... REMEMBER ALLAH S.W.T ALWAYS, AND YOU WILL NEVER WALK ALONE...

Hafiz & 'Asyikin...=)

Daisypath Anniversary tickers

sebab apa kawen tu best....? one of the reason is because................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


p/s : dilah akak amek gambar awak =)

ni sedikit gambaq yang disnap oleh photographer waktu kenduri aritu...hehehe...macam2...=) ni yang sikit ja na...yang tak dak gambaq jangan kecik ati na..nanti klo sempat mak cik upload len....=)














assalamualaikum...

di satu pagi isnin yang indah....dengan penuh semangat nak pi kerja...."alahai minyak nak abes plak....nak kena pi petrol station lah pulak..."

melihat kepada jam, "argh lagi 20 minit ni...sempat ka....tapi minyak tetap kena isi, satg mati tengah jalan, lagiklah lambat n nyusahkan orang n nyusahkan diri sendiri jugak......"

dengan penuh kesabaran dan dah tak senang duduk sebab takut lambat si driver ni pun tunggulah turn dia n tiba2 datanglah sorang mak cik ni nek moto terus ke depan......"erk,aku rasa pas ni turn aku, suka suki dia ja ke depan terus...."

huhuhu.....menguji betul kesabaran si driver di pagi hari....

ish..tolonglah beratur yer ikut turn...semua orang pun nak cepat...nak ja pagi2 nasihat kat mak cik tu, tapi time tu tengah marah, satg dari nasihat jadik benda lain plak sebab hati tengah membara.....menguji kesabaran betul.......

btw, tolonglah rasa bersalah yer kalau potong que....cantas mencantas ni tak elok tau dalam hidup....semua orang nak cepat tambah2 di pagi hari, tapi ikutlah peraturannya.....dan si driver kembali tersenyum di pagi hari sebab tak lewat sampai opis...hehehe.....